Etusivulle         Tietoa hoidoista         Hinnasto         Tietoa hieronnasta         YhteystiedotLASERHOITO - MR4 Super Pulsed Laser –laitteella

Kyseessä on kivunhoitolaite, jonka avulla voidaan hoitaa monenlaisia kiputiloja ja sairauksia. Näihin kuuluvat muun muassa akuutit ja krooniset kivut, selkäkivut, lihasjännitykset, jännetulehdukset ja tenniskyynärpää. Laserlaitteella voidaan hoitaa paitsi lihaksia, myös niveliä, jänteitä ja kalvoja. MR4 -laserilla voidaan käsitellä ja hoitaa tulehtuneita ihoalueita ja haavoja ja siten nopeuttaa niiden paranemista. Kaiken kaikkiaan laitteelle on yli 300 hoitoaihetta. 

MR4-Super Pulsed Laser on ainoa laserlaite, jolla päästään ihon pinnasta 13 senttimetrin hoitosyvyyteen. Kyse ei siis ole mistään pintahoidosta. LaserStim-säteilijän ja Target-teknologian avulla voidaan skannata kipukohdat, kun samanaikaisesti laser hoitaa vaurioituneita soluja. Hoito on täysin turvallista ja kivutonta, eikä se sisällä mitään riskejä. Varsinaista valmista diagnoosiakaan ei tarvita. 


Keskeistä MR4 Super Pulsed Laserin toiminnassa: 
• Tilapäistä helpotusta akuuttiin ja krooniseen kipuun 
• Vähentää jäykkyyttä lihaksissa ja nivelissä 
• Vähentää lihaskramppeja ja lisää mikroverenkiertoa 
• Perustuu fotonien ja ionien toimintaan soluissa
• Lähettää fotonisäteitä lihakseen / hoidettavalle alueelle. Menee läpi terveen solun ja pysähtyy vioittuneeseen tai vaurioituneeseen solurakenteeseen ja korjaa sitä
• 25000 mW Super Pulssitoimiset säteet menevät syvälle kudokseen hoitojen yhteydessä

 

Kuumakivihieronta 

Jo tuhansia vuosia ihmisiä on rentoutettu yhdistämällä kuumat kivet ja hieronta. Kuumilla kivillä ja öljyllä tehtävä hieronta on syvärentouttavaa ja lihasjännitystä laukaisevaa. Kivistä siirtyvä lämpö tehoaa hyvin lihasjännityksiin: lämpö tunkeutuu syvälle kudoksiin ja siksi kuumakivihieronta onkin yksi parhaista esim. lihasjännityksen laukaisijoista. Se myös vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottaen. Lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava hoitonautinto tuntuu miellyttävän pehmeältä ja kivuttomalta. Ja mikä voisikaan tuntua ihanammalta syksyn ja talven jäätävillä keleillä, kuin tämä syvänlämpöinen  hieronta!

Kiviterapia ei sovi sydänsairaille, syöpäpotilaille, diabeetikoille eikä alueisiin, joissa on suonikohjuja, akuutti tulehdus, iho ohentunut tai ihon tunto huonontunut. Myös raskaus, tuore leikkaus tai psoriasis ovat esteenä kiviterapialle.

 

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on turvallinen, tehokas ja helppo hoito stressiperäisiin vaivoihin, unettomuuteen, jännityspäänsärkyyn, migreeniin, silmärasituksiin, korvien tinnitukseen sekä niska- ja hartia-alueen lihaskireyksiin. Se edistää kokonaisvaltaista kehon ja mielen rentoutumista. Intialainen päähieronta parantaa keskittymiskykyä, edistää lymfakiertoa, päänahan kuntoa ja hiusten kasvua; se elvyttää pään verenkiertoa, jolloin myös aivotoiminta ja ajatukset selkiytyvät. Käsittelyn aikana ja pitkään sen jälkeenkin, mielessä vallitsee syvä rauha ja tyyneys, joiden vaikutukset kestävät jopa 24 – 36 tuntia. 

Hoito tehdään istuvassa asennossa, vaatteiden päältä. Intialaisessa päähieronnassa hierotaan niska-hartiaseutu, pää, kasvot ja korvat. Hoito aloitetaan kevyillä, rauhallisilla, mutta napakoilla hierontaotteilla yläselästä ja olkavarsista. Sen jälkeen käsitellään niskan alue ja kallonraja huolellisesti. Pää hierotaan vaihdellen rauhoittavia ja reippaita otteita. Lopuksi hierotaan vielä korvat ja rentoutetaan kasvot.  

Intialainen päähieronta sopii kenelle tahansa kouluikäisestä vanhukseen; opiskelijoille, päätteen ääressä työskenteleville, niin naisille kuin miehillekin. 

Hoidon esteenä on mm. kuume, pään ruhje, epilepsia, syöpä tai vaikea psoriasis. 

Hoitoon suositellaan tulemaan hiukset puhtaina, aukikammattuna ja ilman muotoilutuotteita. Korut otetaan hoidon ajaksi pois.

Huom. voit valita intialaisen päähieronnan myös lämpimällä jalkakylvyllä!

 

Bambuhieronta

Bambuhieronnassa käytetään bambusta valmistettua hierontaöljyä, joka sisältää erityisen paljon ihoa kosteuttavia ja mineralisoivia ainesosia. Bambuöljyä on yleisesti käytetty hoitamaan kuivaa, stressaantunutta, elotonta ja veltostunutta ihoa. Bambuöljy siis nuorentaa ihoa ja on tehokas myös arpien ja venymäjälkien hoidossa sekä auringonpolttamalle iholle. 

Itse hieronta tehdään eripituisilla bambukepeillä rullaamalla ja liuttamalla, jolloin saadaan suuri ja tehokas kosketuspinta mm. jalkojen alueelle. Bambuhieronta on tehokasta ja aktivoivaa. Hieronta on tarkoitettu sekä kasvoille että vartalolle ja voidaan tehdä paikallisesti tietylle alueelle tai kokovartalolle. Bambuhieronta ei ole vain ns. hemmotteluhoitoa, vaan se on tehokas lihaskireyksiä poistava hieronta, joka sopii myös urheilijoille. Bambukepeillä ja paineen avulla hieronta edistää lymfakiertoa ja aktivoi verenkiertoa. Bambuhieronta tehdään useimmiten kokohierontana, jolloin hierotaan myös vatsa. Bambuhieronta onkin erinomainen myös selluliittihoidoissa, koska se aktivoi nestekiertoa tehokkaasti. 

Bambuhierontaa voidaan käyttää klassisen hieronnan apuna haluttaessa, lisämaksu 5,- €.

 

Dionysos -valkoviinihieronta

Ylellinen valkoviini -vartalohoito auttaa säilyttämään ihon nuorekkuutta ja poistaa stressiä! 

Valkoviinivartalohoidon tavoitteena on puhdistaa ja kirkastaa ihoa, virkistää mieltä ja tehostaa aineenvaihduntaa. Hoitoon kuuluu vartalon kuorinta ja hieronta kevyesti lämmitetyllä viinirypäleensiemenöljyllä (hoidon voi tehdä valinnan mukaan ylävartalolle tai vaihtoehtoisesti kokovartalolle). Hierontahoito  viimeistellään kosteuttavalla ja antioksidantteja sisältävällä valkoviinivartalovoiteella (wine-therapy). Ja koko hoidon kruunaa vielä viileä silmähaude sekä lasillinen valkoviiniä. Dionysos –hoito on suunniteltu esim. polttari-, juhla- tai morsiusryhmille hemmotteluhierontana.

 

Rentouttava SPA-hieronta

Spa-hieronnan tarkoitus on saada keho ja mieli rentoutumaan. Se on yhdistelmä rauhoittavasta korvakynttilähoidosta sekä aromaattisesta kynttilähieronnasta. Hoitoon kuuluu rauhallinen ympäristö kauniin musiikin kera. 

Korvakynttilähoito on kivuton ja luonnollinen korvien puhdistushoito, joka irrottaa korvakäytävästä vahaa. Se voi paitsi parantaa kuuloa, auttaa myös huimaukseen, korvien soimiseen, poski- ja nenäonteloiden tukkoisuuteen, päänsärkyyn ja migreeniin. Korvakynttilähoito virkistää paikallista aineenvaihduntaa ja hoidolla on erittäin rentouttava ja rauhoittava vaikutus. 

Hemmotteleva kynttilähieronta tehdään klassiseen hierontaan perustuvilla, mutta erittäin kevyillä otteilla. Kynttilähieronnassa käytetään hierontaöljynä kynttilästä sulatettua hoitavaa ja aromaattista luonnon öljyä. Voit valita ihoa uudistavan laventeli-ruusupuun, virkistävän kookos-mintun tai hoitavan appelsiini-sitruunaruohon. Kaikki nämä ovat miellyttävän tuoksuisia ja jättävät ihon silkinpehmeäksi ja kimmoisaksi. Kynttilähieronta on erittäin rentouttava hoito ja lämmin kynttiläöljy tekee tästä hieronnasta ylellisen. Tämä aisteja ja ihoa ravitseva spa-hoito takaa unohtumattoman kokemuksen!

 

Lymfahoito jaloille

Lymfahoito (eli paineluterapia) auttaa urheilusta palautumiseen ja jalkojen nestekierron häiriöiden hoitoon, kuten pinnallisiin laskimotukkotulehduksiin. Lymfahoidossa käytettävä ilmanpainesysteemi saa aikaan dynaamisen puristuksen (kompression) raajoissa, joissa on yleensä tyypillisesti huono verenkierto. Tämä kompressio puolestaan stimuloi verenkiertoa ja käynnistää keholle niin tärkeän lymfa- eli nestekierron. 

Lymfahoidon tavoitteena on vähentää turvotusta, lievittää kipua sekä rentouttaa. Se sopii erinomaisesti kaikille seisoma- tai istumatyötä tekeville sekä turvotuksen poistoon että ennaltaehkäisyyn kuin myös runsaasti liikkuville lihashuoltoon.

Hoidossa asiakkaan jalkoihin asetetaan tukevasta kankaasta valmistetut YourBoots´n kompressiolahkeet, joissa on ilmataskuja. Näihin ilmataskuihin johdetaan ilmaa ja niiden täyttyessä, jaloissa tuntuu puristusta eli komressiota. Tämä rytmikäs, jaksottainen kompressio saa aikaan imunesteen eli lymfan voimakkaamman virtauksen ja luo tuntemuksen voimakkaasta hieronnasta. YourBoots -lymfalahkeet parantavat verenkiertoa ja nopeuttavat kuona-aineiden poistumista. Lisäksi ne vähentävät tulehdusta ja turvotusta.

Esteet hoidolle ovat: rikkinäinen tai tulehtunut iho, haavat, ruusu, sydänsairaudet, syöpä, syvä laskimotulehdus tai -tukos, veritulppa ja hoitamaton diabetes.

Lymfalahkeista saa apua: eri syistä johtuviin jalkojen turvotuksiin (leikkaukset, seisoma- tai istumatyö, lentomatkat, ilman lämpö, jne.), palautumiseen urheilusuoritusten jälkeen, heikentyneeseen ääreisverenkiertoon, pinnallisiin laskimotulehduksiin (ei syviin tukoksiin), levottomien jalkojen hoitoon, paleleviin jalkoihin, penikkavaivoihin ja selluliittiin. 

Jalkojen lymfahoito-ohjelma kestää 30 minuuttia ja hoitoon on hyvä varautua pehmeillä, pitkälahkeisilla housuilla, jotka eivät purista ja joissa ei ole kovia tai teräviä kohtia. Koneellisena hoitona tehtävän jalkojen lymfahoidon yhteyteen voi varata myös käsin tehtävän klassisen puolihieronnan, jolloin kokonaishoidon kesto on tietysti pidempi.

Hoidon päätteeksi on tärkeää nauttia paljon nestettä lisääntyneen aineenvaihdunnan ja imunestekierron takia!

  

REIKI – energiahoito

Reiki –sana tulee japanin kielestä. Rei tarkoittaa: mieltä, henkeä ja Ki tarkoittaa: elämän energiaa. Reiki energia on vaaratonta ja puhdistavaa elämänenergiaa. Reikihoito on tämän energian kanavoimista hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Oma energiasi lisääntyy, kehon vaivat helpottuvat ja mieli tasapainottuu. 

Energiahoito sopii mm.
• kun haluat rentoutua
• jos sinulla on stressiä
• kun haluat elämääsi tasapainoa
• jos kärsit unettomuudesta
• jos sinulla on erilaisia jännitys- tai kiputiloja


Energiahoito tehdään hoitopöydällä; sinulla on vaatteet ylläsi ja hoitajan kädet koskettavat kevyesti kehoasi, jolloin käsien kautta kulkeva energia aktivoi kehon energiakeskuksia ja mieli tasapainottuu. Jos esimerkiksi olosi on väsynyt, hoito tasapainottaa antamalla lisäenergiaa. Levottomalle mielelle se taas tuo lisää levollisuutta. 

Hoitoon on varattava vähintään 80 minuuttia aikaa, jonka jälkeen voit itse niin halutessasi, käydä läpi vielä tunteitasi hoitajan kanssa. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista. 

 

 


Hierontapiste Eeva, (c) Pekka Rautiainen, 2011 - 2018, v.2.03